Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

Urška Jerman

E-knjiga: Moderne sladice

Tokrat vas želimo navdušiti s 66 recepti, za katere je potrebno kar nekaj slaščičarskih spretnosti. Skozi knjigo vam bomo pokazali, da je peka sladic, tudi z daljšimi postopki in zahtevnejšimi recepti, lahko zabavna popestritev v kuhinji. Sprehodili se bomo skozi slaščičarski svet tortic, tartelett, rezin, mousse lučk na koncu pa vstopili še v moderno različico tort; tako po oblikah kot po okusu.

Blagovna znamka BAM in slaščičarska umetnica Urška Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sta ponovno združili moči. Tokrat vas želimo navdušiti s 66 recepti, za katere je potrebno kar nekaj slaščičarskih spretnosti. Skozi knjigo vam bomo pokazali, da je peka sladic, tudi z daljšimi postopki in zahtevnejšimi recepti, lahko zabavna popestritev v kuhinji. Sprehodili se bomo skozi slaščičarski svet tortic, tartelett, rezin, mousse lučk na koncu pa vstopili še v moderno različico tort; tako po oblikah kot po okusu. BAM knjiga receptov: Moderne sladice je lahko tudi odlično darilo slaščičarski umetnici ali umetniku.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Iščeš knjigo receptov v tiskani obliki? Imamo dobro novico, saj bo BAM Knjiga receptov Moderne sladice KMALU na voljo tudi v tiskani izvedbi! Naročilo bo možno preko naše spletne trgovine Mojacokolada.si >>TUKAJ<<.

BAM knjiga receptov: Moderne sladice postreže s 66 recepti, ki za samo pripravo potrebujejo kar nekaj slaščičarskih spretnosti. Urška Jerman vas bo s knjigo receptov popeljala skozi osnove paljenega testa in pripravo raznolikih hrustljavih princesk in eclairjev. Spoznali boste, kako narediti najokusnejše pite, kako pripraviti porcijske sladice in moderne torte. Naučili se boste priprave glazur in oblivov in poskusili nekaj drugačnih kombinacij okusov. Preden se lotite priprave sladic, natančno preberite rubriko Tips & Tricks, saj so tam zajeti podrobnejši postopki, s katerimi lahko preprečite neuspehe, in napotki, ki vam bodo olajšali pripravo. Prav tako se nekatere pomembne informacije nahajajo v samem opisu recepta, zato je za končni uspeh potrebno recept temeljito prebrati in se ga seveda tudi držati.

BAM knjiga je namenjena vsem slaščičarskim umetnikom in umetnicam, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstnimi izdelki za pripravo sladic. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

24,90 EUR

19,90 EUR

 • Jezik: slovenski
 • Leto izida: 2022
 • Število strani: 278
 • Datum Izida: 20.09. 2022
 • Založba: Florjančič tisk d.o.o.
 • Avtor: Urška Jerman

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

0,00 EUR