Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Uporabi kodo 5OFF in tako svoj nakup opravi 5 EUR ceneje! 😎

Urška Jerman

E-knjiga: Sladki prigrizki

V e-knjigi najdeš skupno 51 receptov za pripravo linških piškotov, slavnih ameriških piškotov, sladic v kozarcih in ostalega drobnega peciva kot so pohorska omleta, čebelji pik, dedovi brki in ostalo pecivo. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo sladkih prigrizkov za večja praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Veš le, da bo priprava na praznovanje vse prej kot zabava. Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 51 receptov za sladke prigrizke. Knjiga je nastala z željo po tem da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava sladkih prigrizkov uspeh in ne več vprašanje.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Iščeš knjigo receptov v tiskani obliki? Imamo dobro novico, saj je BAM Knjiga receptov Sladki prigrizki na voljo tudi v tiskani izvedbi! Naročiš jo lahko preko naše spletne trgovine Mojacokolada.si >>TUKAJ<<.

Digitalna knjiga "Sladki prigrizki" v prvem poglavju ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravi popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Tvoja jutra ob skodelici kave ali čaja bodo s piškoti po receptih Urške Jerman zagotovo še slajša. Nadaljuješ na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu. Na koncu vstopiš še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdeš mešanico trandicionalnih receptov v kombinaciji različnih stuktur in okusov.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biksvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi rezanju peciva in ostalim nasvetom za katere meni, da jih potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.


20.90 $

14.90 $

 • Jezik: slovenski
 • Leto izida: 2021
 • Število strani: 169
 • Datum Izida: 08.04. 2021
 • Založba: Florjančič tisk d.o.o.
 • Avtor: Urška Jerman

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Morda te zanima tudi:

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (2 oceni)
2 od 2 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Zanimivi recepti.”

Oceno je podal/a Nari P., 15.04.2021

Ogromno zanimivh receptov. Vesela sem za vse nove ideje.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Super ideje!”

Oceno je podal/a Zdenka Z., 15.04.2021

Fantastičen izgled in kombinacija okusov. Komaj čakam, da jih pripravim in poskusim.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

0.00 $