Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Uporabi kodo 5OFF in tako svoj nakup opravi 5 EUR ceneje! 😎

Urška Jerman

E-knjiga: Torte

V e-knjigi najdeš 50 receptov za različne torte. Ljubitelje sadja bodo navdušili recepti za pripravo tort s sadjem v glavni vlogi, čokoholike pa čakajo čokoladno čokoladni recepti za torte kot je Sacher. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo glavne sladice praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Kako izbrati okus torte, ki bo všeč vsem? Kako jo okrasiti? Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 50 različnih idej za torte. Knjiga je nastala z željo po tem, da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava torte uspeh in ne več vprašanje.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Iščeš knjigo receptov v tiskani obliki? Imamo dobro novico, saj je BAM Knjiga receptov Torte na voljo tudi v tiskani izvedbi! Naročiš jo lahko preko naše spletne trgovine Mojacokolada.si >>TUKAJ<<.

Recepti v e-knjigi "Torte" so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije. E-knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. Od tipično klasičnih okusov kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokolandih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, za katere meni, da jih je potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

20.90 $

14.90 $

 • Jezik: slovenski
 • Leto izida: 2021
 • Število strani: 199
 • Datum Izida: 08.04. 2021
 • Založba: Florjančič tisk d.o.o.
 • Avtor: Urška Jerman

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (2 oceni)
2 od 2 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Moderni, neklasični recepti!”

Oceno je podal/a Lili S., 16.04.2021

Že ob sami sliki se mi cedijo sline. In kako lepe plasti. Hvala za vse recepte in nove, neklasične ideje!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Ni klasična kuharica.”

Oceno je podal/a Polonca R., 16.04.2021

Res je. Priprava rojstnodnevnih tort, ki te morajo pustiti brez besed, bo z Urškino knjigo lažja. Navdušena nad predstavljenimi recepti in vključevanjem zelo kakovostnih sestavin. Nakup, ki ga ne obžalujem.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

0.00 $