Nagrajena slaščičarka Eva Klinc zdaj 60 EUR CENEJE! 😱 Preveri TUKAJ.

Urška Jerman

E-knjiga: Torte

V e-knjigi najdeš 50 receptov za različne torte. Ljubitelje sadja bodo navdušili recepti za pripravo tort s sadjem v glavni vlogi, čokoholike pa čakajo čokoladno čokoladni recepti za torte kot je Sacher. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

  • Priprave čokoladnih dekoracij
  • Osnov kremnih in sadnih insertov
  • Različnih kombinacij okusov in struktur
  • Pravilne priprave biskvitne mase
  • Stepanja sladke smetane za kreme

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo glavne sladice praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Kako izbrati okus torte, ki bo všeč vsem? Kako jo okrasiti? Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 50 različnih idej za torte. Knjiga je nastala z željo po tem, da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava torte uspeh in ne več vprašanje.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Recepti v e-knjigi "Torte" so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije. E-knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. Od tipično klasičnih okusov kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokolandih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, za katere meni, da jih je potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Naši zadovoljni uporabniki

BAM slaščičarska akademija razveseljuje že kar nekaj nadebudnih slaščičarjev. Preberi si mnenja uporabnikov in z nami deli tudi svojega!

Kakšni knjigi, definitivno to nista običajni kuharici. Tako Sladki prigrizki kot Torte sta presežek na svojem področju. Poleg norih receptov so mi najbolj všeč nasveti in triki za peko, saj tako nisi prepuščen sam sebi, internetu in svoji domišljiji.

Samo K.

Eva Klinc lahko s ponosom stoji za prestižno nagrado, ki jo je prejela za oblikovanje tort. Vsebina Dekoracija tort je odlično razložena. Še dobro, da si lahko vsebino prenesem še večkrat, saj bi bilo samo enkrat zagotovo premalo!

Mojca N.

Nadebudni slaščičar Sandi Planinšek je res pravi umetnik. Njegove sladice v podobi sadja so odlične, vesela sem, da je pripravil tematiko o osnovah slaščičarstva.

Metka K.

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke