Kimi Zupančič

( 11 mnenj)
 • Trikov in nasvetov za dekoracijo sladic
 • Priprave čokoladnih dekoracij
 • Priprave različnih biskvitov
 • Oblikovanja popolnih kroglic za tortice
 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Dekoriranja tortic na palčki

29,90 EUR

19,90 EUR

Kdo je Kimi Zupančič?

Strastna slaščičarska umetnica je s peko sladic začela že v otroštvu. Vonj cimeta in orehov jo vedno popeljeta v svet nostalgije, ko je z babico še kot punčka pripravljala jabolčni kolač. Ima hčerko, kužka in super fanta, s katerim sta skupaj uredila kuhinjo, ki je hkrati tudi njena pisarna. Kimi Zupančič ima svoje podjetje, ki pripravlja sladice, hladen catering in slaščičarske delavnice.

Zakaj spletno izobraževanje cakepops in popsicle?

Vedno bolj popularne tortice na palčki so primerne za vsako priložnost, v zadnjih časih na rojstnodnevnih praznovanjih kar malo zasenčijo ali celo nadomestijo klasično torto. Kimi, ki tudi sicer vodi slaščičarske delavnice, saj svoje znanje in izkušnje rada deli z ostalimi, je v sodelovanju z BAM slaščičarsko akademijo pripravila kratko spletno izobraževanje, kjer bo s tabo delila recepte in nasvete za najboljše tortice na palčki. Predstavila ti bo kombinacije različnih okusov, skupaj pa bosta osvojila osnove oblikovanja popolnih kroglic za tortice na palčki.

"To so tiste palčke, ki v vseh prebudijo otroka, kateri bi planil po njih in jih pojedel! Hm... imajo izredno sočno in okusno sredico, in okoli hrustljavo čokolado."
Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

Cakepops & Popsicles

 • Predstavitveni video
 • 51.59 min

  "Za pripravo tortic na palčki potrebujeva en dober biskvit in sestavine za obogatitev strukture in okusa - ne skrbi, v nadaljevanju ti vse pojasnim."


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

 • 51.2 min

  "Čaka te svet okusov in struktur. Predstavila ti bom svoje najpogostejše kombinacije okusov, pripravila pa sem par trikov, kako kakšno od sestavin nadomestiti, če je slučajno v tistem trenutku nimaš doma. Veš, da lahko mascarpone sir nadomestiš z masleno kremo in sladkorjem v prahu?" 


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

 • 49.17 min

  "Kimi nasvet: ko se lotiš večje količine pomakanja palčk v čokolado, jih jemlji iz zamrzovalnika postopoma. Zakaj? Če so tortice na palčkah premehke, lahko razpadejo med oblivanjem."


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

O avtorju

Kimi Zupančič

Strastna slaščičarska umetnica je s peko sladic začela že v otroštvu. Vonj cimeta in orehov jo vedno popeljeta v svet nostalgije, ko je z babico še kot punčka pripravljala jabolčni kolač. Zdaj ima svoje podjetje, kjer pripravlja hladni catering, pripravi sladice po naročilu, njeno največje veselje pa je predajanje znanja.


"Veš, čokolada je zame kot Boginja med sestavinami... Odlično se znajde tako v sladkih kot v slanih jedeh."Mnenja naših uporabnikov

4.82 od 5 zvezdic (11 Ocen)
9 od 11 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Primerno za začetnike.”

Oceno je podal/a Janja Ž., 15.04.2021

Od tečaja sem pričakovala malenkost več, vsebina je bila sicer vredu, ni me pa navdušila, saj imam že kar nekaj slaščičarskeha znanja.

“Napovprečno!”

Oceno je podal/a Nuša K., 07.04.2021

Vsebina nadpovprečno in zelo navdušena. Sedaj bodo tortice ostale na palčkah... Čokolada je zakon.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Zanimiva vsebina”

Oceno je podal/a Tanja R., 05.04.2021

Vsebina me je zelo navdušila. V prihodnej pa bi si želela še več okusov.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Super! :D”

Oceno je podal/a Maruša B., 24.03.2021

Tečaj je super!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Odlični nasveti.”

Oceno je podal/a Katja Z., 24.03.2021

Odlični nasveti.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Odlično!”

Oceno je podal/a Klavdija R., 23.03.2021

Tečaj je bil res odličen.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Odličen tečaj!”

Oceno je podal/a Vanja K., 23.03.2021

Tečaj je bil res odličen.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Odličen prikaz!”

Oceno je podal/a Erika P., 20.03.2021

Osnove so bile odlično prikaze. Vseeno pa bi si želela, da bi bile v tečaju predstavljene tudi bolj zahtevne priprave Cakepops-ov in Popsicles.

“Navdušena!”

Oceno je podal/a Edita F., 20.03.2021

Le tako naprej. :)

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Odlično!”

Oceno je podal/a Nina Š., 19.03.2021

Odlično je bilo!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Zelo lepo prikazano.”

Oceno je podal/a Maša M, 19.03.2021

Vaja dela mojstra. Pričakujem že nove tečaje, ki bodo na voljo!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

19,90 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke