Nagrajena slaščičarka Eva Klinc zdaj 60 EUR CENEJE! 😱 Preveri TUKAJ.

Urška Jerman

( 1 Mnenje)
 • Priprave piškotov in osnovnih tehnik s čokolado
 • Pravilne priprave biskvitne mase
 • Sestavljanja in rezanja peciva
 • Priprave sladic v kozarcih
 • Trikov in nasvetov za peko piškotov in drobnega peciva
 • Trikov in nasvetov za pripravo sladic v kozarcih

22,90 $

16.90 $

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo sladkih prigrizkov za večja praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Veš le, da bo priprava na praznovanje vse prej kot zabava. Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 51 receptov za sladke prigrizke. Knjiga je nastala z željo po tem da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava sladkih prigrizkov uspeh in ne več vprašanje.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Digitalna knjiga "Sladki prigrizki" v prvem poglavju ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravi popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Tvoja jutra ob skodelici kave ali čaja bodo s piškoti po receptih Urške Jerman zagotovo še slajša. Nadaljuješ na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu. Na koncu vstopiš še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdeš mešanico trandicionalnih receptov v kombinaciji različnih stuktur in okusov.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biksvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi rezanju peciva in ostalim nasvetom za katere meni, da jih potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.


O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (1 Ocena)
1 od 1 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Super ideje!”

Oceno je podal/a Zdenka Z., 15.04.2021

Fantastičen izgled in kombinacija okusov. Komaj čakam, da jih pripravim in poskusim.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na BAM slaščičarski akademiji. Prijaviš se TUKAJ.

Ja, e-knjigi sta na voljo tudi v tiskani obliki. Najdeš ju TUKAJ.

Prijatelja povabi tako, da mu pošlješ osebno kodo za povabilo. Najdeš jo v svojem profilu uporabnika pod zavihkom "ZASLUŽI 5 EUR". Že registriranim uporabnikom se v BAM denarnico novo pridobljeni euri dodajo takrat, ko povabljeni prijatelji opravijo nakup.

Neregistriranim uporabnikom se takoj ob registraciji v denarnico doda 5€. Ob vsakem nakupu povabljenega prijatelja, v tvojo denarnico naložimo nova sredstva, kar pomeni, da ti zaslužiš 5€. Svoje prisluženo dobroimetje lahko uporabiš kadarkoli. Vrednost pridobljenega dobroimetja lahko izkoristiš v tretjem koraku nakupnega postopka, kjer se prikaže kot način plačila. Naj se v euri v tvojo denarnico nalagajano samodejno medtem ko ti ustvarjaš naslednjo mojstrovino!

Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti.

Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še brezplačni čokoladni recept.

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.
Več vprašanj

16.90 $

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke