Urška Jerman

( 1 Mnenje)
 • Priprave piškotov in osnovnih tehnik s čokolado
 • Pravilne priprave biskvitne mase
 • Sestavljanja in rezanja peciva
 • Priprave sladic v kozarcih
 • Trikov in nasvetov za peko piškotov in drobnega peciva
 • Trikov in nasvetov za pripravo sladic v kozarcih

19,90 EUR

14,90 EUR

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo sladkih prigrizkov za večja praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Veš le, da bo priprava na praznovanje vse prej kot zabava. Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 51 receptov za sladke prigrizke. Knjiga je nastala z željo po tem da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava sladkih prigrizkov uspeh in ne več vprašanje.

Digitalna knjiga "Sladki prigrizki" v prvem poglavju ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravi popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Tvoja jutra ob skodelici kave ali čaja bodo s piškoti po receptih Urške Jerman zagotovo še slajša. Nadaljuješ na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu. Na koncu vstopiš še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdeš mešanico trandicionalnih receptov v kombinaciji različnih stuktur in okusov.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biksvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi rezanju peciva in ostalim nasvetom za katere meni, da jih potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

/

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (1 Ocena)
1 od 1 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Super ideje!”

Oceno je podal/a Zdenka Z., 15.04.2021

Fantastičen izgled in kombinacija okusov. Komaj čakam, da jih pripravim in poskusim.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

14,90 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke