Urška Jerman

( 2 mnenji)
  • Priprave čokoladnih dekoracij
  • Osnov kremnih in sadnih insertov
  • Različnih kombinacij okusov in struktur
  • Pravilne priprave biskvitne mase
  • Stepanja sladke smetane za kreme

19,90 EUR

14,90 EUR

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo glavne sladice praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Kako izbrati okus torte, ki bo všeč vsem? Kako jo okrasiti? Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 50 različnih idej za torte. Knjiga je nastala z željo po tem, da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava torte uspeh in ne več vprašanje.

Recepti v e-knjigi "Torte" so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije. E-knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. Od tipično klasičnih okusov kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokolandih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, za katere meni, da jih je potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

/

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (2 oceni)
2 od 2 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Moderni, neklasični recepti!”

Oceno je podal/a Lili S., 16.04.2021

Že ob sami sliki se mi cedijo sline. In kako lepe plasti. Hvala za vse recepte in nove, neklasične ideje!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Ni klasična kuharica.”

Oceno je podal/a Polonca R., 16.04.2021

Res je. Priprava rojstnodnevnih tort, ki te morajo pustiti brez besed, bo z Urškino knjigo lažja. Navdušena nad predstavljenimi recepti in vključevanjem zelo kakovostnih sestavin. Nakup, ki ga ne obžalujem.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

14,90 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke