Nagrajena slaščičarka Eva Klinc zdaj 60 EUR CENEJE! 😱 Preveri TUKAJ.

Urška Jerman

( 2 mnenji)
  • Priprave čokoladnih dekoracij
  • Osnov kremnih in sadnih insertov
  • Različnih kombinacij okusov in struktur
  • Pravilne priprave biskvitne mase
  • Stepanja sladke smetane za kreme

22,90 $

16.90 $

Se ti kdaj zgodi, da te zadolžijo za pripravo glavne sladice praznovanja, ti pa ne veš, kako se sploh vsega lotiti? Kako izbrati okus torte, ki bo všeč vsem? Kako jo okrasiti? Skupaj z Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, smo pripravili digitalno knjigo receptov v kateri najdeš 50 različnih idej za torte. Knjiga je nastala z željo po tem, da ti pokažemo, da je v slaščičarstvu še nekaj prostora za nove okuse in recepte. In to, da je lahko priprava torte uspeh in ne več vprašanje.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

Recepti v e-knjigi "Torte" so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije. E-knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. Od tipično klasičnih okusov kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokolandih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.

Tvoja vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj avtorica knjige med triki in nasveti nekaj prostora nameni tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, za katere meni, da jih je potrebno upoštevati pri peki. V knjigi poleg slik vseh sladic najdeš tudi nazorno opisane korake priprave, ob vsakem receptu pa te čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobiš s pripravo recepta.

E-knjiga je na BAM slaščičarski akademiji na voljo le v digitalni obliki. Po nakupu in prejetem plačilu jo v .pdf obliki najdeš v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige.

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (2 oceni)
2 od 2 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Moderni, neklasični recepti!”

Oceno je podal/a Lili S., 16.04.2021

Že ob sami sliki se mi cedijo sline. In kako lepe plasti. Hvala za vse recepte in nove, neklasične ideje!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Ni klasična kuharica.”

Oceno je podal/a Polonca R., 16.04.2021

Res je. Priprava rojstnodnevnih tort, ki te morajo pustiti brez besed, bo z Urškino knjigo lažja. Navdušena nad predstavljenimi recepti in vključevanjem zelo kakovostnih sestavin. Nakup, ki ga ne obžalujem.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na BAM slaščičarski akademiji. Prijaviš se TUKAJ.

Ja, e-knjigi sta na voljo tudi v tiskani obliki. Najdeš ju TUKAJ.

Prijatelja povabi tako, da mu pošlješ osebno kodo za povabilo. Najdeš jo v svojem profilu uporabnika pod zavihkom "ZASLUŽI 5 EUR". Že registriranim uporabnikom se v BAM denarnico novo pridobljeni euri dodajo takrat, ko povabljeni prijatelji opravijo nakup.

Neregistriranim uporabnikom se takoj ob registraciji v denarnico doda 5€. Ob vsakem nakupu povabljenega prijatelja, v tvojo denarnico naložimo nova sredstva, kar pomeni, da ti zaslužiš 5€. Svoje prisluženo dobroimetje lahko uporabiš kadarkoli. Vrednost pridobljenega dobroimetja lahko izkoristiš v tretjem koraku nakupnega postopka, kjer se prikaže kot način plačila. Naj se v euri v tvojo denarnico nalagajano samodejno medtem ko ti ustvarjaš naslednjo mojstrovino!

Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti.

Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še brezplačni čokoladni recept.

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.
Več vprašanj

16.90 $

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke