Gorazd Potočnik

 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Priprave sladic brez glutena
 • Pravilnega doziranja sestavin po načelih LCHF prehranjevanja
 • Uporabe sestavin za LCHF metodo prehranjevanja
 • Priprave sladic z malo sladkorja
 • Trikov in nasvetov za dekoracijo LCHF sladic
 • Priprave čokoladne torte
 • Priprave energijskih ploščic
 • Priprave brownie kolačkov

59,90 EUR

29,90 EUR

Kdo je Gorazd Potočnik?

Profesionalni slaščičar je začetke svoje kariere preživel v tujini. V Sloveniji takrat še ni bilo posebne slaščičarske ponudbe, ki bi nudila prave priložnosti za pridobivanje novega znanja in razvoj slaščičarstva. Tako je v roko vzel tujo literaturo ter stopil ob bok velikih slaščičarjev, katerih imena v svetu slaščičarstva odmevajo še danes. Znanje se je kopičilo, nastajalo pa je še več neverjetnih in nenavadnih sladic, ki so krojile sam slaščičarski vrh. Danes se poleg vihtenja metlice in peke slaščic, aktivno ukvarja s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Lahko bi ga preimenovali kar v pravega slaščičarskega guruja.


Zakaj spletno izobraževanje o LCHF sladicah?

Kaj pravzaprav pomeni LCHF? Low Carb, High Fat. Manj ogljikovih hidratov, zelo, zelo malo sladkorja in več maščob. LCHF sladice ne vsebujejo sladkorja, vendar lahko z drugimi sestavinami dosežeš, da so prav tako odličnega okusa. Primerne so za vse tiste, ki se poslužujejo LCHF načina prehranjevanja in za vse ljubitelje sladic, ki se želijo posladkati brez greha. V tem spletnem izobraževanju tako spoznaš osnove in sestavine, ki ustrezajo načelom LCHF prehranjevanja, pravilno uporabo in doziranjem sestavin ter pripravo čokoladne torte, energijskih ploščic in brownie peciva. Vse ti bo pokazal profesionalni slaščičar Gorazd, ki  z veseljem predaja svoje znanje. Med spletnim izobraževanjem bo s tabo delil par trikov in nasvetov, da bo priprava tvojih LCHF sladic popolnoma enostavna.


''Za vse ljubitelje sladic, ki se želijo posladkati brez greha.''

Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar


LCHF sladice brez greha

 • Predstavitveni video
 • 33.52 min

  ''Pri LCHF torti mora biti kos nujno odrezan z vročim nožem, da ohranimo teksturo rahlega kakavovega biskvita.''

  Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

 • 15.49 min

  ''Ta sladica je izjemna ne samo za tiste, ki se prehranjujete po načelih LCHF. Na splošno je to super sladica.''

  Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

 • 57.13 min

  ''Pri LCHF in keto dietah je cimet zelo dobrodošla sestavina.''

  Gorazd potočnik, profesionalni slaščičar

O avtorju

Gorazd Potočnik

Profesionalni slaščičar je začetke svoje kariere preživel v tujini, saj takrat v Sloveniji še ni bilo posebne slaščičarske ponudbe, ki bi nudila prave priložnosti za vsrkavanje novega znanja in razvoj slaščičarstva. Tako je v roko vzel tujo literaturo ter stopil ob bok velikih slaščičarjev, katerih imena v svetu slaščičarstva odmevajo še danes. Znanje se je kopičilo, nastajalo pa je še več neverjetnih in nenavadnih sladic, ki so krojile sam slaščičarski vrh. Danes se poleg vihtenja metlice in peke slaščic aktivno ukvarja s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Lahko bi ga preimenovali kar v pravega slaščičarkega guruja.

''Moje glavno vodilo je, da si pri ustvarjanju sladic svoboden v mislih, besedah in dejanjih - kot je zapisano v bibliji.''

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

29,90 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke