Sandi Planinšek

( 6 mnenj)
 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Trikov in nasvetov za pripravo monoporcijskih tort
 • Priprave monoporcijskih tort v obliki sadja
 • Dekoriranja monoporcijskih tort
 • Priprave monoporcijskih sladic
 • Priprave različnih glazur

29,90 EUR

24,90 EUR

Kdo je Sandi Planinšek?

Ni zaman povedano, da je slaščičarstvo neke vrste umetnost. Sandi Planinšek je po izobrazbi kuhar, po duši pa strasten ustvarjalec slaščic. Mladi in nadebudni slaščičar najraje pripravlja slaščice v podobi sadja, trenutno pa v priznani restavraciji vodi svoj slog sladic. Njegova vitrina s sladicami spominja na ravno obran jesenski pridelek vse od zrelih hrušk do obranih lešnikov. Na sladico v podobi lešnika je najbolj ponosen, saj pravi, da je tehnično najbolj zahtevna.

Zakaj spletno izobraževanje o monoporcijskih tortah?

Monoporcijske torte so slaščice, kjer kreativa in domišljija ne poznata meja. Brezmejno igranje z oblikami, okusi in nenazadnje tudi s tehnikami priprave ti lahko pričara polno košaro hrušk in pravo navdušenje prijateljev. Le kdo pravi, da mora biti torta samo okrogla? Sandi te popelje skozi pripravo monoporcijskih tort v obliki sadja in monoporcijskih sladic kot sta Raffaello in Ferrero Rocher. S tabo deli skrivnosti o pripravi gladkih krem, sočnih pirejev in svetlečih glazur. Razkril pa bo tudi nekaj trikov, ki ti bodo pomagali pri pripravi monoporcijskih tort pri čemer uporaba velikega števila različnih pripomočkov ne bo potrebna. Končni rezultat pa bo kljub temu osupljiv. 

"Izdal ti bom skrivnosti, kako lahko pripraviš osupljive monoporcijske sladice kar doma, brez pregrešno dragih pripomočkov."


Sandi Planinšek, slaščičar


Monoporcijske torte

 • Predstavitveni video
 • 24.37 min

  ''Jagoda, oblita z nappage glazuro, ima prav poseben lesk. Postreženo na čokoladni zemlji pa lahko kaj hitro zamenjaš s pravo.''

  Sandi Planinšek, slaščičarski mojster

 • 25.13 min

  ''Lupino in peške hrušk z nekaj sredice bova pokuhala in tako še poudarila okus hrušk, ki si ga v tej monoporcijski torti res želiva.''

  Sandi Planinšek, slaščičarski mojster

 • 34.26 min

  ''Pred glaziranjem naj bo lešnik res dobro ohlajen, da se obdrži na leseni palčki in med glaziranjem ne pade z nje.''

  Sandi Planinšek, slaščičarski mojster

 • 10.11 min

  ''Raffaello kroglico segrej z rokami, da postane malo lepljiva. Tako se bo vafelj lažje prijel na njo.''


  Sandi Planinšek, slaščičarski mojster

 • 9.15 min

  ''Za piko na i bova najin Roche pokrila z zlatim jedilnim listom, da bo tak kot tisti iz škatlice v trgovini.''

  Sandi Planinšek, slaščičarski mojster

O avtorju

Sandi Planinšek

Sandi Planinšek je po izobrazbi kuhar, po duši pa strasten ustvarjalec slaščic.  Njegovo ustvarjanje se prepleta s poklicem kuharja, saj tako pozna lastnosti vseh sestavin, njihove prednosti in slabosti, zato točno ve, kdaj, kako in v kakšnem razmerju uporabiti osnovne sestavine, da bodo tvoje sladice še boljše. Mladi in nadebudni slaščičar je poln trikov, skrivnosti in praktičnih primerov sodobne priprave sladic.

"Najraje pripravljam slaščice v podobi sadja. Od vseh sladic, ki sem jih do zdaj ustvaril ali preizkusil, mi je najbolj všeč lešnik. Tehnično najbolj zahteven, a z vizualno podobo odstopa od ostalih."

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (6 Ocen)
6 od 6 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Vaja dela mojstra”

Oceno je podal/a Manca O., 12.04.2021

Zdaj se lahko tudi sama pohvalim s prelepo mono sladico. Res je, vaja dela mojstra! Hvala za vse nasvete.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Oceno je podal/a Jure F., 11.04.2021

Zelo zanimivo, saj veš, tečajev oziroma znanja ni nikoli dovolj. ;)

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Aktualna in zanivima tematika”

Oceno je podal/a Sanja G., 11.04.2021

Odlična tematika. Vesela, da sem se lahko preskusila še v izdelavi malo drugačnih sladic.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Preprosta priprava in preproste sestavine”

Oceno je podal/a Dora Z., 07.04.2021

Priprava predstavljenih monoporcijskih tort je preprosta, a kar dolgotrajna zaradi ohlajanja krem, kar je povsem razumljivo. Je pa končno pričakovanje zato toliko večje. Super je!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Nekaj posebnega!”

Oceno je podal/a Katja K., 06.04.2021

Zelo zanimiv izbor mono sladic, dobro predstavljeno in z enostavnimi pripomočki.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Ostal je samo prazen krožnik”

Oceno je podal/a Jure S., 06.04.2021

Raffaelo in Ferrero Rocher sem pripravil za družino. Na koncu ni ostala niti drobtinica, zmazali bi še krožnik, če bi lahko. Komaj čakajo na monotorte sadje, jaz pa tudi. Odlično izobraževanje!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

24,90 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke