Nagrajena slaščičarka Eva Klinc zdaj 60 EUR CENEJE! 😱 Preveri TUKAJ.

BAM ACADEMY

( 4 mnenja)
 • Oblivanja in obmazovanja tort
 • Trikov in nasvetov za dekoracijo sladic
 • Oblačenja sladic v sladkorno maso
 • Trikov in nasvetov naprednih dekoracij za sladice
 • Priprave čokoladnih dekoracij
 • Priprave okrasne figurice risane junakinje Else
 • Sodobnih tehnik priprave sladic
 • Različne priprave biskvitov
 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Dekoriranja tortic na palčki
 • Pravilnega temperiranja čokolade
 • Trikov in nasvetov za pripravo sladic v kozarcih

358,90 $

114.90 $

Kdo so slaščičarski mojstri?

BAM akademija združuje slaščičarske mojstre modernih tehnik priprave sladic, dekoracij in ostalih tematik slaščičarstva. Sandi Planinšek najraje ustvarja sladice v podobi sadja, Evo Klinc odlikuje izdelava neverjetnih doprsnih tort, skupaj s Kimi Zupančič pa bosta tvoje kreacije ponesla na nivo butične priprave slaščic. Vsi imajo nekaj skupnega. Druži jih veselje do predajanja svojega znanja, trikov in nasvetov. Z veseljem jih bodo delili v spletnih izobraževanjih BAM slaščičarske akademije.

Zakaj paket spletnih slaščičarskih izobraževanj?

Na voljo so različni slaščičarski mojstri, s katerimi lahko odkriješ in nadgradiš najbolj skrite točke tvojega ustvarjalnega talenta. Sandi Planinšek ti v osnovah slaščičarstva predstavi glavne in osnovne sestavine, brez katerih ni dobrih sladic. Pojasni ti njihove lastnosti, jih prikaže v različnih strukturah in razloži, kako jih uporabiti, da priprava tvoje naslednje sladice ne bo več vprašanje ampak uspeh. Prav tako svoje znanje deli tudi skozi spletno izobraževanje monoporcijskih tortic ali tortic v obliki sadja. Nadaljuješ z Evo Klinc, ki ti predstavi tehnike dekoracije tort in te popelje skozi svet fondanta, čokoladnih oblivov in razkrije trike, s katerimi bodo tvoje torte ali ostale sladice osupljivega izgleda. Kimi Zupančič pa ti bo približala vedno bolj moderne tortice in lučke na palčki ali Cakepops in Popsicles ter predstavila pripravo čokoladne krogle presenečenja. Urška Jerman v e-knjigi: Torte in e-knjigi: Sladki prigrizki s tabo deli 101 recept za pripravo najboljših tort in sladkih prigrizkov, Gorazd Potočnik pa ti pokaže, kako se naredi makrone in te navduši z inovitetami slaščičarstva. Tvoje znanje slaščičarstva bo tako nadgrajeno, svoje novo pridobljeno znanje pa podkrepiš še s praktičnimi primeri ali BAM slaščičarskimi izzivi, ki so jih mojstri pripravili na koncu vsakega sklopa spletnega izobraževanja. Če pri izzivu naletiš na oviro, imaš možnost zastaviti vprašanje, na katerega bo vsak izmed slaščičarskih umetnikov z veseljem odgovoril.


"Moje prepričanje je, da je za uspeh bolj pomembna vztrajnost in vaja kot talent sam."

Eva Klinc, dekoraterka tortPaket spletnih slaščičarskih izobraževanj + BREZPLAČNI e-knjigi

 • Predstavitveni video
 • Kot vsak slaščičar, ne glede na to, ali si med tistimi, ki svoje sladice ustvarja samo doma in za svoje bližnje ali med tistimi, ki so svoje domače ustvarjanje že prenesli eno stopnjo višje, je brez dvoma potrebno poznati osnovne tehnike slaščičarstva. Sandi bo s tabo delil osnove slaščičarstva, skozi tečaj se bosta tako sprehodila vse od lastnosti osnovnih sestavin do recepta za slastno čokoladno torto.

  Več informacij
 • Učenja dekoracij tort se je učila tam, kjer je bilo to mogoče. Preko spletnih tečajev, literature, ki je bila dostopna na internetu, preko spletnih šol ipd. Zaljubila se je v učenje, v smisel predajanja znanja, njeno največje poslanstvo je postalo predajanje znanja vsem, ki si tega želijo. Skozi tečaj bo s tabo delila vso pridobljeno znanje, najbolj skrite trike in nasvete, ki bodo tvojo pripravo sladic poenostavili in nato ostali v tvojem digitalnem predalu in jih lahko kadarkoli uporabiš. Preveri vsebino spletnega izobraževanja, ki jo je zate pripravila Eva. Pri vsakem sklopu najdeš še njen kratek povzetek spletnega izobraževanja, da si vsebino še lažje predstavljaš.

  Več informacij
 • Vedno bolj popularne tortice na palčki so primerne za vsako priložnost. V zadnjih časih na rojstnodnevnih praznovanjih kar malo zasenčijo ali celo nadomestijo klasično torto. Kimi, ki tudi sicer vodi slaščičarske delavnice, saj svoje znanje in izkušnje rada deli z ostalimi, je v sodelovanju z BAM slaščičarsko akademijo pripravila kratko spletno izobraževanje, kjer bo s tabo delila recepte in nasvete za najboljše tortice na palčki. Predstavila ti bo kombinacije različnih okusov, skupaj pa bosta osvojila osnove oblikovanja popolnih kroglic za tortice na palčki.

  Več informacij
 • Čokoladna krogla, v kateri se skriva presenečenje, je odrasla različica Kinder jajčka. Kimi ti bo pokazala, kako pripraviš popolno čokoladno kroglo. V prvem sklopu brezplačnega spletnega izobraževanja te popelje skozi dva različna postopka pravilnega temperiranja čokolade, saj je le ta ključnega pomena, da bo čokoladna krogla izgledala najbolje. Med spletnim izobraževanjem te bo sproti opozarjala na napake, da postopek priprave krogle osvojiš čimprej. S tabo bo delila tudi recepte in te pozvala k BAM slaščičarskemu izzivu.

  Več informacij
 • Monoporcijske torte so slaščica, kjer kreativa in domišljija ne poznata meja. Brezmejno igranje z oblikami, okusi in nenazadnje tudi s tehnikami priprave ti lahko pričara polno košaro hrušk in pravo navdušenje prijateljev. Le kdo pravi, da mora biti torta samo okrogla? Sandi te bo popeljal skozi pripravo monoporcijskih tort v obliki sadja in monoporcijskih sladic, kot sta Raffaello in Roche. S tabo bo delil skrivnosti o pripravi gladkih krem, sočnih pirejev in svetlečih glazur. Razkril pa bo tudi nekaj trikov, ki ti bodo pomagali pri pripravi monoporcijskih tort, pri čemer uporaba velikega števila različnih pripomočkov ne bo potrebna. Končni rezultat pa bo kljub temu osupljiv. 

  Več informacij
 • V e-knjigi najdeš skupno 51 receptov za pripravo linških piškotov, slavnih ameriških piškotov, sladic v kozarcih in ostalega drobnega peciva kot so pohorska omleta, čebelji pik, dedovi brki in ostalo pecivo. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

  Več informacij
 • V e-knjigi najdeš 50 receptov za različne torte. Ljubitelje sadja bodo navdušili recepti za pripravo tort s sadjem v glavni vlogi, čokoholike pa čakajo čokoladno čokoladni recepti za torte kot je Sacher. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava.

  Več informacij
 • Makroni veljajo za strah in trepet vsakega domačega slaščičarja. So sladica, katero pripravimo s spoštovanjem, vanjo ugriznemo polni pričakovanj in ob uspehu z največjim zadovoljstvom mojstru kar zaploskamo. Skozi spletno izobraževanje bo profesionalni slaščičar razkril vse trike in nasvete za pripravo hvale vrednih makronov. Opozoril bo na korake, kjer se lahko pripeti napaka in neuspeh. Vse to pa bo ostalo v tvojem digitalnem predalu, katerega lahko kadarkoli pregledaš in uporabiš. Preveri vsebino spletnega izobraževanja, ki jo je zate pripravil Gorazd.

  Več informacij
 • Sladice v kornetu (''flower cones'') so inovativna slaščica in pravi slaščičarski trend. Sladki mini kornetki so lahko del dekoracije tort ali pa kar samostojen sladek prigrizek, ki pritegne poglede vseh gostov na tvoji zabavi. Spletno izobraževanje temelji na pripravi sladice v kornetu kot samostojni slaščici. Gorazd Potočnik te bo popeljal skozi različne kombinacije okusov in tekstur, ti predstavil različne načine dekoriranja sladkih kornetov in razkril svojo najljubšo sladico. Tudi trikov in nasvetov za pripravo sladic v kornetu z efektom presenečenja ne bo manjkalo. Pridobljeno znanje bo ostalo v tvojem digitalnem predalu, ki ti bo vedno na voljo. Preveri izbrano vsebino, ki te čaka v spletnem izobraževanju.

  Več informacij
 • Kaj pravzaprav pomeni LCHF? Low Carb, High Fat. Manj ogljikovih hidratov, zelo, zelo malo sladkorja in več maščob. LCHF sladice so sladice za tiste, ki si želijo narediti nekaj več za svoje telo, se poslužujejo LCHF načina prehranjevanja in za vse ljubitelje sladic, ki se želijo posladkati brez greha.

  Več informacij

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (4 Ocene)
3 od 4 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

“Vse na enem mestu.”

Oceno je podal/a Sebastjan S., 15.04.2021

Paket zajema osnovo in napredno slaščičarsko znanje, za piko na i pa se učiš tudi o bolj dotičnih modernih sladicah.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“En nakup”

Oceno je podal/a Karmen T., 14.04.2021

Zelo vesela, da lahko z enim klikom zakupim vsa izobraževanja.

“Enkraten nakup”

Oceno je podal/a Marija B., 13.04.2021

Super ideja, da lahko vse tečaje kupiš naenkrat in prihraniš čas z odlačanjem, kateri bi bil prvi.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Se že sladkamo.”

Oceno je podal/a Gorazd S., 13.04.2021

Paket spletnih slaščičarskih izobraževanj je super ideja za darilo. Poklonil sem ga svoji nečakinji in navdušenje je bilo nepopisno.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na BAM slaščičarski akademiji. Prijaviš se TUKAJ.

Ja, e-knjigi sta na voljo tudi v tiskani obliki. Najdeš ju TUKAJ.

Prijatelja povabi tako, da mu pošlješ osebno kodo za povabilo. Najdeš jo v svojem profilu uporabnika pod zavihkom "ZASLUŽI 5 EUR". Že registriranim uporabnikom se v BAM denarnico novo pridobljeni euri dodajo takrat, ko povabljeni prijatelji opravijo nakup.

Neregistriranim uporabnikom se takoj ob registraciji v denarnico doda 5€. Ob vsakem nakupu povabljenega prijatelja, v tvojo denarnico naložimo nova sredstva, kar pomeni, da ti zaslužiš 5€. Svoje prisluženo dobroimetje lahko uporabiš kadarkoli. Vrednost pridobljenega dobroimetja lahko izkoristiš v tretjem koraku nakupnega postopka, kjer se prikaže kot način plačila. Naj se v euri v tvojo denarnico nalagajano samodejno medtem ko ti ustvarjaš naslednjo mojstrovino!

Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti.

Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še brezplačni čokoladni recept.

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.
Več vprašanj

114.90 $

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke