Gorazd Potočnik

 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Priprave sladic v kornetkih
 • Trikov in nasvetov za dekoriranje sladic v kornetu
 • Priprave pokajoče čokolade
 • Priprave mini Pavlove tortice
 • Priprave flower cones-ov
 • Priprave čokoladnega moussa
 • Priprave pistacijinega moussa
Brezplačno

Brezplačno

Kdo je Gorazd Potočnik?

Profesionalni slaščičar je začetke svoje kariere preživel v tujini. V Sloveniji takrat še ni bilo posebne slaščičarske ponudbe, ki bi nudila prave priložnosti za pridobivanje novega znanja in razvoj slaščičarstva. Tako je v roko vzel tujo literaturo ter stopil ob bok velikih slaščičarjev, katerih imena v svetu slaščičarstva odmevajo še danes. Znanje se je kopičilo, nastajalo pa je še več neverjetnih in nenavadnih sladic, ki so krojile sam slaščičarski vrh. Danes se poleg vihtenja metlice in peke slaščic, aktivno ukvarja s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Lahko bi ga preimenovali kar v pravega slaščičarskega guruja.

Zakaj spletno izobraževanje sladkih rožic v kornetu?

Sladice v kornetu (''flower cones'') so inovativna slaščica in pravi slaščičarski trend. Sladki mini kornetki so lahko del dekoracije tort ali pa kar samostojen sladek prigrizek, ki pritegne poglede vseh gostov na tvoji zabavi. Spletno izobraževanje temelji na pripravi sladic v kornetih in pripravi različnih polnil kot sta pistacijin mousse ali priprava mini Pavlove tortice v kornetu. Profesionalni slaščičar Gorazd Potočnik, te bo popeljal skozi različne kombinacije okusov in tekstur, ti predstavil različne načine dekoriranja sladkih kornetov in razkril svojo najljubšo sladico. S spletnim izobraževanjem tako spoznaš trike in nasvete za pripravo sladic v kornetu. Pridobljeno znanje bo ostalo v tvojem digitalnem predalu in ti je tako vedno na voljo.


''V tem spletnem izobraževanju vam pokažem eno od divjih inovitet, divjih vej slaščičarstva. To, kar mi je vščeč. To, kar je dobro. To, kar mi je zanimivo in to, kar je novo.''

Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

Sladice v kornetu

 • Predstavitveni video
 • 33.41 min

  ''Tale priprava sladice v kornetu je v bistvu moja najljubša tortica.''

  Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

 • 34.33 min

  "Malina, pistacijin mousse, nežen kakavov biskvit in kornet. Odlična kombinacija okusov.''

  Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

 • 29 min

  ''Flower cones. Meni, ki imam rad čokolado, so čokoladne sladice v kozarcu najbolj všeč. Pripravila bova takšne čokoladne teksture, ki te bodo sezule, ko jih poiskusiš.''

  Gorazd Potočnik, profesionalni slaščičar

O avtorju

Gorazd Potočnik

Profesionalni slaščičar je začetke svoje kariere preživel v tujini, saj takrat v Sloveniji še ni bilo posebne slaščičarske ponudbe, ki bi nudila prave priložnosti za vsrkavanje novega znanja in razvoj slaščičarstva. Tako je v roko vzel tujo literaturo ter stopil ob bok velikih slaščičarjev, katerih imena v svetu slaščičarstva odmevajo še danes. Znanje se je kopičilo, nastajalo pa je še več neverjetnih in nenavadnih sladic, ki so krojile sam slaščičarski vrh. Danes se poleg vihtenja metlice in peke slaščic aktivno ukvarja s svetovanjem o izdelovanju slaščic in slaščičarstvom. Lahko bi ga preimenovali kar v pravega slaščičarkega guruja.

''Moje glavno vodilo je, da si pri ustvarjanju sladic svoboden v mislih, besedah in dejanjih - kot je zapisano v bibliji.''

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 Ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 

Več vprašanj

Brezplačno

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke