Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

Glasuj za naj mojstrovino in se poteguj za BREZPLAČEN paket BAM izdelkov!

"Itak, da je tvoja mojstrovina najboljša, če pa ustvarjaš z BAM izdelki za peko."


Ustvarjaj z njimi tudi ti! BAM je vrhunska linija izdelkov za peko ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic.

BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

Vsak prvi ponedeljek v mesecu bomo izžrebali mojstrovino... Ne! Ti jo lahko. Lastnica ali lastnik mojstrovine z največ glasovi prejme BREZPLAČEN paket BAM izdelkov za peko. V osnovnem slaščičarskem paketu se skrivajo čokoladne kapljice iz bele, temne in mlečne čokolade, BAM vanilijeva pasta pa poskrbi, da se slaščičarski okusi v tvoji naslednji sladici še bolj povežejo.

Nagrajenca, ki prejme največ glasov, bomo obvestili preko elektronske pošte, kjer bomo zaprosili tudi za podatke, kamor lahko pošljemo sladko nagrado.

Pohiti in sodeluj tudi ti! Ob oddani mojstrovini te v tvoji BAM denarnici, ki jo najdeš v svojem uporabniškem profilu, čaka 5 EUR dobropisa, če pa se še malo potrudiš pa je lahko tvoj tudi Osnovni slaščičarski paket v vrednosti 35,90 EUR. 


Splošne pogoje poslovanja najdeš TUKAJ.


Glasuj in si priigraj: