Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

O nas

O nas

Nastanek BAM slaščičarske akademije


BAM slaščičarska akademija je nastala v sodelovanju s spletno trgovino BAMchocolate (Mojačokolada.si). Prvi klik spletne trgovine se je zgodill v letu 2013, takrat primarna dejavnost pa je bila prodaja čokolad in čokoladnih izdelkov. Na spletnih policah so poleg čokoladnih izdelkov priznanih blagovnih znamk, svoje mesto počasi dobivali tudi izdelki lastne blagovne znamke. BAM izdelki za peko so bili ustvarjeni z namenom približevanja vrhunskih čokolad in ostalih izdelkov za peko v domača gospodinjstva. Zaradi vedno večjega povpraševanja po izdelkih za peko, blagovna znamka BAM prevzame vodstvo in tako postane glavni igralec spletne trgovine.


Kdo smo?


Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ekipa desetih čokoholikov tako skrbi, da so spletne police vedno polne novih in že obstoječih izdelkov. Trudimo se, da novosti čokoladnega sveta delimo s tabo  na naši spletni strani in družabnih omrežjih. Pomagamo ti, da so tvoja naročila v zadnjem hipu pravočasno dostavljena. Ker pa ne želimo zaspati na lovorikah, se naši čokoladni teambuildingi spremenijo v dolge pogovore o tem, kaj bodo naslednje stvari, ki ti jih bomo pokazali. Ena izmed idej so bili spletni tečaji s sodobnimi tehnikami priprave sladic. In tako imaš zdaj na voljo številne tečaje številnih tematik, kjer želijo različni slaščičarji s tabo deliti čim več svojega znanja.


Kdo so slaščičarji?


Spletno BAM slaščičarsko akademijo vodijo skrbno izbrani in vrhunski ponudniki raznih slaščičarskih tehnik. Zaradi obširnosti tematik slaščičarstva, smo k sodelovanju povabili raznolike slaščičarje, ki te bodo popeljali vse od različnih tehnik priprave sladic, dekoracij in obmazovanja tort, do čistega začetka, osnov slaščičarstva. Sandi Planinšek je nadebudni mladi slaščičar, ki te bo popeljal skozi osnove slaščičarstva, Eva Klinc bo s tabo delila primere dekoracij in obmazovanja tort, s Kimi Zupančič pa bosta pripravila najlepše in malo drugačne Cakepopse & Popsicle. Ker pa novo pridobljenega znanja nikoli ni dovolj, se tvoje delo enostavno ne more končati samo pri samo eni tematiki. Tukaj spremljaj vse novosti in prihajajoče e-vsebine in tako med prvimi prejmi vse sladke novice.