Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

E-knjiga Torte in e-knjiga Sladki prigrizki sta na voljo le v digitalni obliki. Vsebina knige se v "Profilu uporabnika" pod zavihkom E-knjige sprosti po opravljenem in poknjižnem plačilu.

V svojem profilu uporabika te čaka zavihek "Zasluži 5 EUR". Vse, kar moraš narediti je to, da svojo odlično uporabniško izkušnjo deliš s svojimi prijatelji. Ob registraciji s tvojo aktivacijsko kodo prejmejo 5 EUR dobroimetja, za vsak njihov nakup pa zaslužiš 5 EUR tudi ti. Vrednost dobroimetja lahko spremljaš v svoji BAM denarnici in ga porabiš za nakup naslednjega spletnega izobraževanja.

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 


Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj. V tem primeru lahko začneš takoj po oddaji naročila.


Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enakih navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka pridetš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, vsebino lahko večkrat predelaš in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Začetek ni vezan na točno določeno uro, vsebino lahko predelaš kadar želiš in kolikokrat želiš. Če vsebine ne uspeš predelati takoj in v celoti, se lahko brez težave ustaviš in nadaljuješ naslednjič, ko imaš čas.

Ker je glavna lastnost spletne akademije je ta, da z njo pridobivamo novo znanje, smo pri vsakem sklopu zakupljene vsebine pripravili zavihek Q&A. Zavihek najdeš v profilu uporabnika pod vsakim sklopom vsebine. Tam lahko zastaviš svoje vprašanje ali pa več vprašanj, če jih imaš, mi pa se bomo potrudili, da odgovorimo v najkrajšem možnem času. Naš odgovor prav tako najdeš v zavihku Q&A.

Ne, na voljo je le celotna spletna vsebina z vsemi pripadajočimi poglavji. Vsebina je pripravljena tako, da si sklopi sledijo po vrstnem redu. Vsebina prejšnjega sklopa se navezuje na naslednji sklop. Kot nadaljevanka. :) 

Sestavine in pripomočke, ki jih potrebuješ za posamezen sklop vidiš direktno v svojem profilu uporabnika. Najdeš jih v zavihku "Pripomočki". Pri vsakem sklopu najdeš poleg vsebine tudi BAM slaščičarske izzive. Sestavine in pripomočki se razlikujejo na posamezen sklop ter izziv, zato ne pozabi preveriti pripomočkov pred začetkom vsakega dela sklopa. 

Ja, spletne vsebine BAM slaščičarske akademije so razdeljene na različne sklope, vendar so vsi še vseeno vezani na tematiko. Različne sklope lahko najdete v polju, kjer si lahko pogledate zakupljeno vsebino.

Trajanje sklopov je odvisno od same tematike zakupljene vsebine. Nekatere vsebine so krajše, tiste zahtevnejše pa seveda daljše. Trajanje posameznega poglavja je zapisano ob vsakem poglavju, v polju, kjer si lahko pogledaš vsebino izbranega sklopa. S klikom na posamezno poglavje, se odpre dodatno besedilo, kjer je zapisan tudi čas trajanja.Želiš naš vrhunski recept?

Želim recept za čokoladni souffle s sadjem

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke