POGOSTA VPRAŠANJA

Pogosta vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih tečaja te čaka potrdilo oz. certifikat, da je bil tečaj uspešno opravljen. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja s katerim sta prišla do konca tečaja.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število ogledov in nimajo roka trajanja. :) 

V zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš video posnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj in lahko začneš z ogledom tečaja takoj po oddaji naročila.

Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop tečaja, ki ga gledaš. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enaki navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka prideš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, video tečaj lahko pogledaš večkrat in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Začetek tečaja ni vezan na točno določeno uro, ogledaš si ga lahko kadar želiš in kolikokrat želiš. Če tečaja ne uspeš pogledati v celoti, ga lahko brez težave ustaviš in naslednjič, ko imaš čas, pogledaš naprej.

Ker je glavna lastnost tečajev ta, da z njimi pridobivamo novo znanje, smo pri vsakem sklopu tečaja pripravili zavihek Q&A. Zavihek najdeš v profilu uporabnika pod vsakim sklopom tečaja. Tam lahko zastaviš svoje vprašanje ali pa več vprašanj, če jih imaš, mi pa se bomo potrudili, da odgovorimo v najkrajšem možnem času. Naš odgovor prav tako najdeš v zavihku Q&A.

Ne, na voljo je le celoten tečaj z vsemi pripadajočimi poglavji. Tečaj je sestavljen tako, da si sklopi tečajev sledijo po vrstnem redu. Vsebina prejšnjega sklopa tečaja se navezuje na naslednji sklop. Kot nadaljevanka. :) 

Sestavine in pripomočke, ki jih potrebuješ za posamezen sklop tečaja vidiš direktno v svojem plačanem tečaju v zavihku "Pripomočki". Pri vsakem sklopu tečaja najdeš poleg video vsebine tudi BAM slaščičarske izzive. Sestavine in pripomočki se razlikujejo na posamezen video ter izziv, zato ne pozabi preveriti pripomočkov pred začetkom vsakega dela sklopa. Ja, sestavine in pripomočke, ki jih potrebuješ za sam začetek tečaja, lahko vidiš v svojem profilu v zavihku "Pripomočki" po plačanem tečaju. Pri vsakem sklopu tečaja najdeš tudi BAM slaščičarske izzive, med pripomočki pa izdelke, ki jih za izziv potrebuješ.

Ja, tečaji BAM slaščičarske akademije so razdeljeni na različne sklope, vendar vsi še vseeno vezani na tematiko tečaja. Različne sklope tečajev lahko najdeš pri vsakem tečaju v polju, kjer si lahko pogledaš vsebino tečaja.

Trajanje sklopov spletnih tečajev je odvisno od same tematike tečaja. Nekateri tečaji so krajši, tisti zahtevnejši pa seveda daljši. Trajanje posameznega poglavja tečaja je zapisano ob vsakem sklopu tečaja, v polju, kjer si lahko pogledaš vsebino izbranega sklopa. S klikom na posamezno poglavje, se odpre dodatno besedilo, kjer je zapisan tudi čas trajanja tečaja. Želiš naš vrhunski recept?

ŽELIM RECEPT ZA ČOKOLADNI SOUFFLE S SADJEM

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke