Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

Kako deluje?

Kako deluje?

Če ob spletnem izobraževanju vidiš napis 30-dnevna garancija, to pomeni, da ti v 30 dneh od nakupa in plačila v primeru nezadovoljsta, vplačana sredstva povrnemo.

Nakup opraviš tako, da ob izbranem spletnem izobraževanju klikneš na gumb "Vpiši se". Klik te vodi v spletno košarico, kjer te skozi postopek vodijo koraki z navodili. Previdno vpiši svoj elektronski naslov in geslo, saj ju kasneje potrebuješ za vstop v svoj uporabniški račun. Zakupljeno vsebino najdeš v svojem profilu na BAM slaščičarski akademiji. Prijaviš se TUKAJ.

Ja, e-knjige so na voljo tudi v tiskani obliki. Najdeš jih TUKAJ.
Termin izobraževanja ni določen. Zakupljeno spletno izobraževanje si lahko ogledate v uporabniškem profilu, kadar želite in kolikokrat želite.

Prijatelja povabi tako, da mu pošlješ osebno kodo za povabilo. Najdeš jo v svojem profilu uporabnika pod zavihkom "ZASLUŽI 5 EUR". Že registriranim uporabnikom se v BAM denarnico novo pridobljeni euri dodajo takrat, ko povabljeni prijatelji opravijo nakup.

Neregistriranim uporabnikom se takoj ob registraciji v denarnico doda 5€. Ob vsakem nakupu povabljenega prijatelja, v tvojo denarnico naložimo nova sredstva, kar pomeni, da ti zaslužiš 5€. Svoje prisluženo dobroimetje lahko uporabiš kadarkoli. Vrednost pridobljenega dobroimetja lahko izkoristiš v tretjem koraku nakupnega postopka, kjer se prikaže kot način plačila. Naj se euri v tvojo denarnico nalagajano samodejno medtem ko ti ustvarjaš naslednjo mojstrovino!

Če kot način plačila označiš plačilo po povzetju, na svoj naslov prejmeš majhen paketek, v katerem se skriva račun z aktivacijsko kodo in navodili za uporabo in aktivacijo zakupljene spletne vsebine. Po prevzemu paketa je potrebno počakati uro ali dve, da naš sistem plačilo zabeleži in zakupljeno vsebino sprosti.

Da bo čakanje lažje, smo k navodilom dodali še brezplačni čokoladni recept.

Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 


Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj. V tem primeru lahko začneš takoj po oddaji naročila.


Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enakih navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka pridetš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, vsebino lahko večkrat predelaš in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Začetek ni vezan na točno določeno uro, vsebino lahko predelaš kadar želiš in kolikokrat želiš. Če vsebine ne uspeš predelati takoj in v celoti, se lahko brez težave ustaviš in nadaljuješ naslednjič, ko imaš čas.

Ker je glavna lastnost spletne akademije ta, da z njo pridobivamo novo znanje, smo pri vsakem sklopu zakupljene vsebine pripravili zavihek Q&A. Zavihek najdeš v profilu uporabnika pod vsakim sklopom vsebine. Tam lahko zastaviš svoje vprašanje ali pa več vprašanj, če jih imaš, mi pa se bomo potrudili, da odgovorimo v najkrajšem možnem času. Naš odgovor prav tako najdeš v zavihku Q&A.

Ne, na voljo je le celotna spletna vsebina z vsemi pripadajočimi poglavji. Vsebina je pripravljena tako, da si sklopi sledijo po vrstnem redu. Vsebina prejšnjega sklopa se navezuje na naslednji sklop. Kot nadaljevanka. :) 

Sestavine in pripomočke, ki jih potrebuješ za posamezen sklop vidiš direktno v svojem profilu uporabnika. Najdeš jih v zavihku "Pripomočki". Pri vsakem sklopu najdeš poleg vsebine tudi BAM slaščičarske izzive. Sestavine in pripomočki se razlikujejo na posamezen sklop ter izziv, zato ne pozabi preveriti pripomočkov pred začetkom vsakega dela sklopa. 

Ja, spletne vsebine BAM slaščičarske akademije so razdeljene na različne sklope, vendar so vsi še vseeno vezani na tematiko. Različne sklope lahko najdete v polju, kjer si lahko pogledate zakupljeno vsebino.

Trajanje sklopov je odvisno od same tematike zakupljene vsebine. Nekatere vsebine so krajše, tiste zahtevnejše pa seveda daljše. Trajanje posameznega poglavja je zapisano ob vsakem poglavju, v polju, kjer si lahko pogledaš vsebino izbranega sklopa. S klikom na posamezno poglavje, se odpre dodatno besedilo, kjer je zapisan tudi čas trajanja.

Želiš naš vrhunski recept?

Želim recept za čokoladni souffle s sadjem