Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

Kinder Bueno v kozarcu

 • Čas priprave:

  25 minut
 • Zahtevnost:

 • Število sestavin:

  7

Čeprav je veliko hitrejši za pripravo, je enako fantastičnega okusa kot torta. Zahvala gre enemu izmed najboljših namazov iz kolekcije BAM lešnikov namaz. Tega moramo imeti vedno na zalogi, ker je tako dober, da lahko iz njega v zadnjem trenutku pripra- vimo res vrhunsko sladico brez kakršnegakoli truda. Združen z mlečno čokolado in praženimi lešniki je res huda konkurenca čokoladicam!


Če ste ljubitelji sladic v kozarcu in lešnikov, lahko svoje goste navdušite tudi s sladico Ferrero Rocher v kozarcu.


Sestavine recepta so primerne za štiri 2,5 dcl kozarce.

 • Postopek priprave:

  • Smetano segrejemo do vretja in jo prelijemo po čokoladi. Počakamo eno minuto in z lopatko gladko premešamo. Ohladimo.
  • 250 g sladke smetane stepemo, ostalo pa gladko zmešamo s sirom mascarpone, namazom in sladkorjem. Kremi z lopatko primešamo stepeno smetano.
  • Ohlajeno čokolado razdelimo v kozarce in jih napolnimo s kremo. Položimo v hladilnik, da se dobro ohladijo, nato jih posipamo z lešniki in poljubno dekoriramo.

O avtorju

Urška Jerman

Urško Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, sladice spremljajo in navdušujejo že od malih nog. Navdih zanje je bila njena mama, katero je vedno z občudovanjem opazovala med delom in bila presrečna, ko je sodelovala pri pripravi. Tata je svojo podoporo izražal z navdušenim okušanjem in nakupom otroških kuharskih knjig, katere skrbno hrani še danes. Bile so povod za njeno prvo samostojno packanje v kuhinji, ki je z leti postalo njen poklic, katerega opravlja s srcem in veseljem.

"V upanju, da boste v receptih uživali vi in vaši najdražji, vam želim uspešno in zabavno peko!"

Urška Jerman, slaščičarka