Kimi Zupančič

 • Trikov in nasvetov za dekoracijo sladic
 • Priprave čokoladnih dekoracij
 • Različne priprave biskvitov
 • Priprave različnih biskvitov
 • Oblikovanja popolnih kroglic za tortice
 • Različnih kombinacij okusov in struktur
 • Dekoriranja tortic na palčki

24,90 EUR

14,95 EUR

Kdo je Kimi Zupančič?

Strasta slaščičarska umetnica je s peko sladic začela že v otroštvu. Vonj cimeta in orehov jo vedno popeljeta v svet nostalgije, ko je z babico še kot punčka pripravljala jabolčni kolač. Ima hčerko, kužka in super fanta, s katerim sta skupaj uredila kuhinjo, ki je hkrati tudi njena pisarna. Kimi Zupančič ima svoje podjetje, ki pripravlja sladice, hladen catering in slaščičarske delavnice.

Zakaj tečaj cakepops in popsicle?

Vedno bolj popularne tortice na palčki so primerne za vsako priložnost, v zadnjih časih na rojstnodnevnih pranovanjih kar malo zasenčijo ali celo nadomestijo klasično torto. Kimi, ki tudi sicer vodi slaščičarske delavnice saj svoje znanje in izkušnje rada deli z ostalimi, je v sodelovanju z BAM slaščičarsko akademijo, pripravila kratek tečaj, kjer bo s tabo delila recepte in nasvete za najboljše tortice na palčki. Predstavila ti bo kombinacije različnih okusov, skupaj pa bosta osvojila osnove oblikovanja popolnih kroglic za tortice na palčki.

"To so tiste palčke, ki v vseh prebudijo otroka kateri bi planil po njih in jih pojedel! Hm... imajo izredno sočno in okusno sredico, in okoli hrustljavo čokolado."

Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

Cakepops & Popsicles

 • min

  "Za pripravo tortic na palčki potrebujeva en dober biskvit in sestavine za obogatitev strukture in okusa - ne skrbi, v nadaljevanju ti vse pojasnim."


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

 • min

  "Čaka te svet okusov in struktur. Predstavila ti bom svoje najpogostejše kombinacije okusov, pripravila pa sem par trikov, kako kakšno od sestavin nadomestiti, če je slučajno v tistem trenutku nimaš doma. Veš, da lahko mascarpone sir nadomestiš z masleno kremo in sladkorjem v prahu?" 


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

 • min

  "Kimi nasvet: ko se lotiš večje količine pomakanja palčk v čokolado, jih jemlji iz zamrzovalnika postopoma. Zakaj? Če so tortice na palčkah premehke, lahko razpadejo med oblivanjem."


  Kimi Zupančič, strastna slaščičarska umetnica

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (0 ocen)
0 od 0 ljudi bi priporočalo ta tečaj.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih tečaja te čaka potrdilo oz. certifikat, da je bil tečaj uspešno opravljen. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja s katerim sta prišla do konca tečaja.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število ogledov in nimajo roka trajanja. :) 

V zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš video posnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj in lahko začneš z ogledom tečaja takoj po oddaji naročila.

Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop tečaja, ki ga gledaš. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enaki navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka prideš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, video tečaj lahko pogledaš večkrat in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Začetek tečaja ni vezan na točno določeno uro, ogledaš si ga lahko kadar želiš in kolikokrat želiš. Če tečaja ne uspeš pogledati v celoti, ga lahko brez težave ustaviš in naslednjič, ko imaš čas, pogledaš naprej.

Ker je glavna lastnost tečajev ta, da z njimi pridobivamo novo znanje, smo pri vsakem sklopu tečaja pripravili zavihek Q&A. Zavihek najdeš v profilu uporabnika pod vsakim sklopom tečaja. Tam lahko zastaviš svoje vprašanje ali pa več vprašanj, če jih imaš, mi pa se bomo potrudili, da odgovorimo v najkrajšem možnem času. Naš odgovor prav tako najdeš v zavihku Q&A.

VEČ VPRAŠANJ

14,95 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke