Eva Klinc

( 13 mnenj)
 • Oblivanja in obmazovanja tort
 • Trikov in nasvetov za dekoracijo sladic
 • Priprave hitro sušeče sladkorne mase
 • Priprave 3D tort
 • Priprave 3-nadstopne poročne torte
 • Priprave čokoladnih dekoracij
 • Pravilnega temperiranja čokolade
 • Priprave okrasne figurice risane junakinje Else

99,90 EUR

49,95 EUR

Kdo je Eva Klinc?

Eva Klinc je dekoraterka tort. Njena specialiteta so doprsne torte v človeški podobi. Tečaj začneš s čisto kreativko, ki rada eksperimentira in se nauči kaj novega. Pravi, da ji je bila peka slaščic položena že v zibelko, saj je ljubezen do peke gojila že mama, skrbno so ji sledile vse Evine sestre. Podpora ob začetku njene slaščičarke kariere se znotraj ožjega družinskega kroga zaključi pri očetu, saj jo je ves čas podpiral in ji brezpogojno dajal vedeti, da lahko sanja. S prijavo na tekmovanje britanske revije Cake Masters Magazine, je s svojo kreacijo - modro Neytiri, lika iz filma Avatar, kjer je tudi zmagala, dokazala, da je vse mogoče.

Zakaj dekoracija tort?

Učenja dekoracij tort se je učila tam, kjer je bilo to mogoče. Preko spletnih tečajev, literature, ki je bila dostopna na internetu, preko spletnih šol ipd. Zaljubila se je v učenje, v smisel predajanja znanja, njeno največje poslanstvo je postalo predajanje znanja vsem, ki si tega želijo. Skozi spletno izobraževanje bo s tabo delila vso pridobljeno znanje, najbolj skrite trike in nasvete, ki bodo tvojo pripravo sladic poenostavili in nato ostali v tvojem digitalnem predalu in jih lahko kadarkoli uporabiš. Preveri vsebino spletnega izobraževanja, ki jo je zate pripravila Eva.


"Moje prepričanje je, da je vse mogoče in vsaka pot se začne na začetku, prehodiva jo skupaj. Se vidiva na drugi strani."

Eva Klinc, dekoraterka tort

Dekoracija tort

 • Predstavitveni video
 • 26.4 min

  "Začniva na začetku. Ko je recept za torto izbran, torta napolnjena s tvojimi najljubšimi okusi, jo morava zavarovati pred izsušitvijo in obenem poskrbeti, da zgleda privlačna očem. Če sem čisto iskrena, to je trenutek, kjer jaz začnem uživati."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 90.35 min

  "Ko maso vzameš iz embalaže, je ponavadi precej trda. Imaš dve možnosti, lahko jo razrežeš na manjše kose in zgneteš vsak kos posebej, lahko pa odrežeš večji kos in ga daš za čisto malo časa v mikrovalovno."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 60.36 min

  "Zdaj ko poznava vse te mase, pa ti predstavim še barve. Življenje brez barv bi bilo zelo dolgočasno, kajne?"

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 16.27 min

  "Ta video je posvečen posebni sladkorni masi, ki je meni odprla oči v zanimiv svet 3D tort. Imenuje se pastillage, na prvi videz je zelo podoben ostalim masam, a ima eno veliko prednost. Zelo hitro se suši."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 42.48 min

  "Pravilno temperirana čokolada ima lep lesk, sploh če sva smo jo hladili na gladki podlagi. Topi se na pravi temperaturi. Mimogrede, malo za šalo malo za res... Čokolada naj bi bila ustvarjena od boga za človeka, saj se topi ravno na temperaturi naših ust."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 13.27 min

  "Vaja dela mojstra, več oblitih tort, bolje ti bo šlo... Če izluščiva najpomembnejšo stvar pri oblivanju, je to zagotovo gladka in ravna površina torte."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 28.02 min

  "Jedilni papir je zelo občutljiv na vlago, če bi jih dala v hladilnik ali na torto s prelivom, ki ni popoloma strjen, ali če je v prostoru veliko vlage, bi se rože stopile. A obstaja način, kako jih lahko zaštivi pred vlago."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 24.15 min

  "Še vedno sva pri rožicah.. in danes ti pokažem kako jih izdelati iz sladkorne mase - gumaste mase."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 18.5 min

  "Danes ti pokažem, kako pripraviti 2-nadstropno torto s čokoladnim dripom, pobarvano z zlato barvo in masleno kremo z videzom betona. Tu uporabiva tvoje novo znanje priprave rožic na vejici iz jedilnega papirja."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 35.5 min

  "Ena izmed vedno bolj popularnih 3D figuric risanih junakov, Elsa, lahko nastane tudi v tvoji kuhinji. V tem tečaju ti predstavim tehnike in trike. Namig: poleg ostalih pripomočkov potrebuješ tudi stiropor."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 21.4 min

  "Kot že veš, so moja strast 3D torte in komaj čakam, da ti predstavim tudi ta svet. Za začetek nekaj preprostega, kjer ni pomembna izredna natančnost in se lahko prepustiš domišljiji."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 37.03 min

  "Poročna torta je ogledalo poroke. Poleg dobrega okusa, mora tudi dobro izgledati. V tem tečaju ti povem, kako izdelati konstrukcijo in kako se lotiti dekoracije 3-nadstropne poročne torte."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

O avtorju

Eva Klinc

Eva Klinc, ki ustvarja pod imenom "Sugar Queen", je dekoraterka tort. Njena goreča želja je deljenje svojih slaščičarskih izkušenj vsem, ki si tega želijo. Trenutno predava kot učiteljica prakse slaščičarstva, kjer se je zaljubila v smisel predajanja znanja. Po vrnitvi iz Avstralije, kjer se je rodil prostor za nove sanje, je v svojo vizijo dodala novo poglavje: podati se proč od okvirjev in prikazati nov poklic, ki v Sloveniji še ne obstaja; dekoraterka tort.

"Prepričana sem, da lahko vsak ustvari svojo sladko mojstrovino in tako nivo slaščičarstva dvigne še na višjo raven. Moja misija je, da to dokažem."

Mnenja naših uporabnikov

5.00 od 5 zvezdic (13 ocen)
12 od 13 ljudi bi priporočalo to spletno izobraževanje.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Oceno je podal/a Marjeta S., 31.03.2021

Odlično

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Oceno je podal/a Natasa L., 29.03.2021

Super spletno izobraževanje. Res lepo razloženo in prikazano z veliko nasveti. Uporabno tudi za tiste, ki ze dalj časa pečemo, saj so zbrani nasveti na enem mestu nazorno prikazani postopki. Čakam na naslednje spletno izobraževanje Eve z se več idejami dekoriranja tort (različnih tehnik).

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Navdušena! :)”

Oceno je podal/a Katja Z., 23.03.2021

Rada bi se samo zahvalila za vse nasvete. Sedaj so določene stvari veliko bolj jasne. Hvala!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Bravo!”

Oceno je podal/a Metoda K., 22.03.2021

Bravo, samo nadaljujte tako!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Prava mojstrica!”

Oceno je podal/a Sandra C., 18.03.2021

Zelo lepa razlaga, všeč so mi dodani recepti. Hvala za prekrasno spletno izobraževanje. Upam, da mu sledi še kakšno.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Vrhunsko!”

Oceno je podal/a Sanela B., 15.03.2021

Eva ima izredno sposobnost predajanja znanja, njene razlage so preproste, dela pa umirjeno in natančno.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Super :)”

Oceno je podal/a Janja B., 14.03.2021

Vse super!

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Zelo poučno!”

Oceno je podal/a Nina Š., 13.03.2021

Zelo poučno, mi bo v veliko pomoč pri nadgradnji dekoriranja tort.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Oceno je podal/a Darja J., 12.03.2021

Zelo dobro spletno izobraževanje.

“Odlično!”

Oceno je podal/a Karmen A:, 11.03.2021

Odlično, kar tako naprej.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

“Dobro!”

Oceno je podal/a Katja K., 08.03.2021

Zelo dobro spletno izobraževanje, še se bom prijavila.

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Oceno je podal/a Marjetka Z., 05.03.2021

Odlično ❤️

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Oceno je podal/a Andraz M., 28.02.2021

Odlično

Spletno izobraževanje priročeno prijateljem..

Pogosto zastavljena vprašanja

Povezavo in navodila za aktivacijo uporabniškega računa prejmeš po pošti. Do izbrane spletne vsebine dostopaš s pravilno vnešenim emailom in geslom, enakima kot navedeno v nakupnem postopku, ter pravilno vnešeno aktivacijsko kodo. Vsebina se nahaja v tvojem profilu, med rezdelkom ''Moje spletno izobraževanje''.  
Da, po vseh opravljenih izzivih te čaka potrdilo oz. certifikat. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja, s katerim si prišel do konca zakupljene spletne vsebine.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število prenosov in nimajo roka trajanja. :) 

Pri vsakem BAM slaščičarskem izzivu v zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš videoposnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Svoje oddane umetnine lahko vidiš v profilu uporabnika pod sklopom zakupljene vsebine, kjer je bila umetnina oddana. S klikom na zavihek "Tvoje umetnine", se pokaže galerija slik. 


Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj. V tem primeru lahko začneš takoj po oddaji naročila.


Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enakih navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka pridetš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, vsebino lahko večkrat predelaš in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Več vprašanj

49,95 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke