Eva Klinc

( 2 mnenji)
 • Oblivanja in obmazovanja tort
 • Trikov in nasvetov za dekoracijo sladic
 • Priprave hitro sušeče sladkorne mase
 • Priprave 3D tort
 • Priprave 3-nadstopne poročne torte
 • Priprave čokoladnih dekoracij
 • Pravilnega temperiranja čokolade
 • Priprave okrasne figurice risane junakinje Else

99,90 EUR

49,95 EUR

Kdo je Eva Klinc?

Eva Klinc je dekoraterka tort. Njena specialiteta so doprsne torte v človeški podobi. Tečaj začneš s čisto kreativko, ki rada eksperimentira in se nauči kaj novega. Pravi, da ji je bila peka slaščic položena že v zibelko, saj je ljubezen do peke gojila že mama, skrbno so ji sledile vse Evine sestre. Podpora ob začetku njene slaščičarke kariere se znotraj ožjega družinskega kroga zaključi pri očetu, saj jo je ves čas podpiral in ji brezpogojno dajal vedeti, da lahko sanja. S prijavo na tekmovanje britanske revije Cake Masters Magazine, je s svojo kreacijo - modro Neytiri, lika iz filma Avatar, kjer je tudi zmagala, dokazala, da je vse mogoče.

Zakaj tečaj dekoracije tort?

Učenja dekoracij tort se je učila tam, kjer je bilo to mogoče. Preko spletnih tečajev, literature, ki je bila dostopna na internetu, preko spletnih šol ipd. Zaljubila se je v učenje, v smisel predajanja znanja, njeno največje poslanstvo je postalo predajanje znanja vsem, ki si tega želijo. Skozi tečaj bo s tabo delila vso pridobljeno znanje, najbolj skrite trike in nasvete, ki bodo tvojo pripravo sladic poenostavili in nato ostali v tvojem digitalnem predalu in jih lahko kadarkoli uporabiš. Preveri vsebino tečaja, ki jo je zate pripravila Eva. Pri vsakem sklopu najdeš še njen kratek povzetek tečaja, da si vsebino še lažje predstavljaš.


"Moje prepričanje je, da je vse mogoče in vsaka pot se začne na začetku, prehodiva jo skupaj. Se vidiva na drugi strani."

Eva Klinc, dekoraterka tort

Dekoracija tort

 • Predstavitveni video
 • 26.4 min

  "Začniva na začetku. Ko je recept za torto izbran, torta napolnjena s tvojimi najljubšimi okusi, jo morava zavarovati pred izsušitvijo in obenem poskrbeti, da zgleda privlačna očem. Če sem čisto iskrena, to je trenutek, kjer jaz začnem uživati."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 46.5 min

  "Ko maso vzameš iz embalaže, je ponavadi precej trda. Imaš dve možnosti, lahko jo razrežeš na manjše kose in zgneteš vsak kos posebej, lahko pa odrežeš večji kos in ga daš za čisto malo časa v mikrovalovno."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 46.81 min

  "Zdaj ko poznava vse te mase, pa ti predstavim še barve. Življenje brez barv bi bilo zelo dolgočasno, kajne?"

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 16.27 min

  "Ta video je posvečen posebni sladkorni masi, ki je meni odprla oči v zanimiv svet 3D tort. Imenuje se pastillage, na prvi videz je zelo podoben ostalim masam, a ima eno veliko prednost. Zelo hitro se suši."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 23.78 min

  "Pravilno temperirana čokolada ima lep lesk, sploh če sva smo jo hladili na gladki podlagi. Topi se na pravi temperaturi. Mimogrede, malo za šalo malo za res... Čokolada naj bi bila ustvarjena od boga za človeka, saj se topi ravno na temperaturi naših ust."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 13.27 min

  "Vaja dela mojstra, več oblitih tort, bolje ti bo šlo... Če izluščiva najpomembnejšo stvar pri oblivanju, je to zagotovo gladka in ravna površina torte."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 28.02 min

  "Jedilni papir je zelo občutljiv na vlago, če bi jih dala v hladilnik ali na torto s prelivom, ki ni popoloma strjen, ali če je v prostoru veliko vlage, bi se rože stopile. A obstaja način, kako jih lahko zaštivi pred vlago."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 24.15 min

  "Še vedno sva pri rožicah.. in danes ti pokažem kako jih izdelati iz sladkorne mase - gumaste mase."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 18.5 min

  "Danes ti pokažem, kako pripraviti 2-nadstropno torto s čokoladnim dripom, pobarvano z zlato barvo in masleno kremo z videzom betona. Tu uporabiva tvoje novo znanje priprave rožic na vejici iz jedilnega papirja."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 35.5 min

  "Ena izmed vedno bolj popularnih 3D figuric risanih junakov, Elsa, lahko nastane tudi v tvoji kuhinji. V tem tečaju ti predstavim tehnike in trike. Namig: poleg ostalih pripomočkov potrebuješ tudi stiropor."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 21.4 min

  "Kot že veš, so moja strast 3D torte in komaj čakam, da ti predstavim tudi ta svet. Za začetek nekaj preprostega, kjer ni pomembna izredna natančnost in se lahko prepustiš domišljiji."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

 • 37.03 min

  "Poročna torta je ogledalo poroke. Poleg dobrega okusa, mora tudi dobro izgledati. V tem tečaju ti povem, kako izdelati konstrukcijo in kako se lotiti dekoracije 3-nadstropne poročne torte."

  Eva Klinc, dekoraterka tort

Mnenja naših uporabnikov

0.00 od 5 zvezdic (2 oceni)
2 od 2 ljudi bi priporočalo ta tečaj.
 • 5
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

Oceno je podal/a Marjetka Z., 05.03.2021

Odlično ❤️

Tečaj priporočen prijateljem.

Oceno je podal/a Andraz M., 28.02.2021

Odlično

Tečaj priporočen prijateljem.

Pogosto zastavljena vprašanja

Da, po vseh opravljenih izzivih tečaja te čaka potrdilo oz. certifikat, da je bil tečaj uspešno opravljen. Ko torej vse izzive označiš kot opravljene, prejmeš potrdilo slaščičarja s katerim sta prišla do konca tečaja.

Vsebine ostanejo odklenjene ves čas in se ne izbrišejo. Do vsebin lahko tako dostopaš ves čas in kadarkoli, saj niso vezane ne na število ogledov in nimajo roka trajanja. :) 

V zavihek "Tvoje umetnine" lahko dodaš le eno fotografijo ali en videposnetek. V kolikor želiš deliti več fotografij, lahko narediš video posnetek s fotografijami in le tega deliš z nami.

Vsebina se sprosti, ko pri nas poknjižimo plačilo. Plačila so dnevno poknjižena do 15. ure. V kolikor je tvoje naročilo poravnano s kreditno kartico ali PayPal-om, se vsebina v tvojem profilu sprosti takoj in lahko začneš z ogledom tečaja takoj po oddaji naročila.

Vsak BAM slaščičarski izziv je vezan na trenutni sklop tečaja, ki ga gledaš. Njihova vsebina je odvisna od zahtevnosti izziva, kar pomeni, da nimajo vsi enaki navodil oz. strukture. Pri nekaterih je pomembno, da do končnega izdelka prideš s točno določenimi količinami sestavin, pri drugih pa je bolj kot to, pomemben postopek. Izzivi so prilagojeni tako, da se navezujejo tudi na tvoje novo pridobljeno znanje. Ne pozabi, video tečaj lahko pogledaš večkrat in je lahko tvoja pomoč, da uspešno opraviš izziv.

Začetek tečaja ni vezan na točno določeno uro, ogledaš si ga lahko kadar želiš in kolikokrat želiš. Če tečaja ne uspeš pogledati v celoti, ga lahko brez težave ustaviš in naslednjič, ko imaš čas, pogledaš naprej.

Ker je glavna lastnost tečajev ta, da z njimi pridobivamo novo znanje, smo pri vsakem sklopu tečaja pripravili zavihek Q&A. Zavihek najdeš v profilu uporabnika pod vsakim sklopom tečaja. Tam lahko zastaviš svoje vprašanje ali pa več vprašanj, če jih imaš, mi pa se bomo potrudili, da odgovorimo v najkrajšem možnem času. Naš odgovor prav tako najdeš v zavihku Q&A.

VEČ VPRAŠANJ

49,95 EUR

Ta stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Izvedi več

Izberi piškotke