Se odločaš, katero spletno izobraževanje je pravo zate? Z uporabo kode 5OFF bo tvoj nakup za 5 EUR cenejši! 😎

Več informacij

Splošni pogoji poslovanja

Stran www.academy.bamchocolate.com in vse objavljene vsebine na tej strani so last podjetja Moja Čokolada d.o.o. Vsebine se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in brez dovoljenja podjetja, se jih ne sme razmnoževati, kopirati ali distribuirati na katerikoli drug način.Podjetje si pridržuje pravico do vseh sprememb vsebine, ki so objavljene na spletni strani www.academy.bamchocolate.com.1. Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani academy.bamchocolate.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) + zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP).

Spletno stran upravlja podjetje Moja Čokolada d.o.o., Kunaverjeva 9, 1000 Ljubljana, matična številka: 6508782000, davčna številka: SI 56073178.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne strani academy.bamchocolate.com, pravice in obveznosti kupca, člana in spletne strani ter urejajo poslovni odnos med academy.bamchocolate.com in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje naročila v naročniški sistem). Kupec je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.


2. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije:

 • Podatke podjetja (ime, sedež in številko registra)
 • Kontaktne podatke podjetja (email, telefon)
 • Bistvene lastnosti e-vsebin
 • Dostopnost do e-vsebin oz. storitev (vsaka e-vsebina oz. storitev, ki jo ponuja BAM slaščičarska akademija bo kupcu dostopna v razumljivem roku)
 • Cene so jasno in nedvoumno določene
 • Način plačila in uveljavljanje storitve
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od storitve in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen)
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi


3. Ponudba storitev

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba e-vsebin ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Spletne vsebine izvajajo strokovnjaki iz izbranih panog, za katere se tako strokovnjaki kot ponudnik zavezujejo, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Vsak član, ki je kupil spletne vsebine, si lahko prenese vsebino zakupljene tematike in ima so nje tudi dostop. Plačilo storitve kupcu zagotavlja, da dobi točno določeno vsebino, ki jo je zakupil.


4. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje vrste plačila:

 • preko Paypala
 • s kreditno kartico
 • po povzetju


Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.


5. Cene

Cene posameznih vsebin so objavljene na spletni strani. Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.


6. Pritožbe

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte ali telefona.

Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se zavezuje, da se bo v roku osmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljne obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


7. Vračilo kupnine


V tridesetih dnevih od dneva nakupa imate čas, da pisno na email info@bamchocolate.com zahtevate vračilo kupnine in zraven napišete svoje podatke za nakazilo vračila. Kupnina se vrne samo v primeru, če vsebina ni bila v celoti pregledana.

Po prejemu pritožbe vam v petih delovnih dnevih sporočimo sklep. V primeru odobritve boste v roku 5 delovnih dni od potrditve prejeli nakazano vračilo.

V primeru zahtevanja vračila denarja si pridržujemo pravico, da vas dodamo na blokirano listo za prihodnje nakupe v naši trgovini ali povezanih trgovinah v naši lasti.


8. Poravnava obveznosti in neplačilo


V primeru neporavnave obveznosti s strani člana oziroma kupca, se mu lahko dodatno zaračunavajo stroški opomina in zamudne obresti, po veljavni zakonodaji.

Stranka je dolžna preveriti ali je prejela račun na elektronski pošti ter vseh mapah v elektronski pošti.

Dolžnost naročnika je tudi, da nas obvesti o morebitnih napakah na računu preko elektronske pošte omenjene na spletni strani.

Odgovornost naročnika je, da poplača svoje obveznosti za katere ima sklenjeno veljavno pogodbo.


9. Pravica do zasebnosti


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in za ostalo potrebno komunikacijo.


10. Varovanje podatkov


Spletna stran osebne podatke uporabnikov obdeluje na podlagi zakona in/ali na podlagi prostovoljne privolitve uporabnika.


Prav tako bo podatke o uporabnikih, ki jih zbira na podlagi zakona obdeloval v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, in drugimi predpisi o obdelovanju osebnih podatkov za vse vrste obdelav in hranjenje podatkov.

Podjetje lahko preveri točnost posredovanih osebnih podatkov z vpogledom v osebni dokument ali drugo ustrezno javno listino posameznika, na katerega se nanašajo.

Uporabnik ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.

Naročnik, ki je pravna oseba, samostojni podjetnik ali druga organizacija, ki v svojem imenu sklene naročniško razmerje, dejanski uporabnik storitev pa je član take organizacija oz. storitve uporablja na podlagi pooblastila take organizacije, je dolžan ob sklenitvi naročniškega razmerja obvestiti vse posameznike, ki na podlagi takšne pogodbe med spletno stranjo in pravno osebo uporabljajo storitve o tem, za katere namene bodo ljubezen.si in njihovi pogodbeni obdelovalci obdelovali njihove osebne podatke.

Organizacija, ki je naročnik storitev, ki jih ponuja podjetje, zagotavlja vpogled v vsa privoljenja posameznikov, ki jih spletna stran potrebuje za obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran z namenom varovanja podatkov sprejema ustrezne ukrepe in uporablja metode in sredstva, ki zagotavljajo varovanje podatkov.

Moja Čokolada d.o.o., Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Davčna številka: SI 56073178, Matična številka: 6508782000

Informacije za bančno nakazilo:
Podjetje: Moja Čokolada d.o.o., Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Slovenia
IBAN: SI56 6100 0001 0662 393
BIC: HDELSI22
Banka: Delavska Hranilnica d.d.

11. Pogoji sodelovanja v nagradnih igrah

Namen nagradnega natečaja je promocija BAM slaščičarske akademije. 

Nagradni natečaj traja vsak mesec. Vsak prvi ponedeljek v mesecu izberemo nagrajenca ali nagrajenko. Nagrajenca ali nagrajenko o zmagi obvestimo na elektronski naslov.
Organizator si pridržuje pravico, da izvede več ali manj objav nagradnega natečaja od predvidenih.

Za privolitev sodelovanja v nagradnem natečaju se šteje, če posameznik izpolni pogoje za sodelovanje o nagradni igri. Ko odda posnetek ali sliko s svojim mnenjem, se to šteje kot da se strinja s splošnimi pogoji. V nagradnem natečaju lahko posameznik sodeluje večkrat

Sodelujoči lahko kadarkoli do zaključka nagradnega natečaja prekliče sodelovanje in dano privolitev na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov info@bamchocolate.com. V tem primeru se sodelujoči izključi iz nadaljnjega sodelovanja v nagradnem natečaju, organizator pa nemudoma zagotovi izbris njegovih osebnih podatkov.

Komisija organizatorja bo med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradnem natečaju sodelovali v skladu s temi pravili, vsak prvi ponedeljek v mescu izbrala nagrajenca. V natečaju zmaga tisti, ki prejme največ glasov v obdobju enega meseca. 

Organizator bo v nagradnem natečaju podelil eno nagrado, in sicer BAM osnovni slaščičarski paket v vrednosti 35,90 EUR z DDV. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na tretje osebe.

Nagrajenec ali nagrajenka bo o izboru obveščen ali obveščena najpozneje v roku dveh (2) delovnih dni po zaključku nagradnega natečaja. Ob tem ga ali jo bo organizator pozval naj nagrajencem na elektronski naslov info@bamchocolate pošlje sporočilo s svojim naslovom, na podlagi katerega bo organizator nagrado poslal z dostavno službo. V primeru, da se nagrajenec ali nagrajenka v roku petih delovnih dni od objave organizatorju ne bo odzval ali odzvala, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradnem natečaju in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade. Prav tako se nagrajenec ali nagrajenka odpoveduje nagradi v kolikor ne pošlje popolnih podatkov, ki so od njega zahtevani za namen pošiljanje nagrade. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade. Nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena in priimka ter uporabniškega imena na spletni strani https://academy.bamchocolate.com.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve glavnih nagrad, ki so predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Dobitek v nagradni igri je obdavčen le, če njegova vrednost presega 42 €. V skladu z navedenim se strinjaš, da v primeru, da boš izžreban ali izžrebana v tej nagradni igri, upoštevaš 2. odst. 35. člena ZDavP-2 izplačevalcu nagrade (organizatorju nagradne igre) posreduješ naslednje podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko, davčno izpostavo, in sicer najkasneje v roku treh delovnih dni od objave nagrajenca ali nagrajenke.

Sodelujoči v nagradnem natečaju organizatorju kot upravljavcu zbirke osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnem natečaju dovoljuje, da organizator zbira in obdeluje njegove osebne podatke za namene: izvedbe nagradnega natečaja skladno s temi splošnimi pogoji: obveščanja nagrajencev v skladu s temi pogoji; objave nagrajencev skladno s temi splošnimi pogoji in podelitve nagrad. Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Sodelujoči ima pravico zahtevati popravek, izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave. Sodelujoči lahko poda ugovor na obdelavo osebnih podatkov, priznava pa se mu tudi pravica do prenosljivosti podatkov. V zvezi z obdelavo osebnih podatkov ima sodelujoči pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, v primeru suma kršitve pravic sodelujočega oziroma v primeru suma kršitve določb Splošne uredbe EU o varstvu podatkov ter Zakona o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči lahko v primeru vprašanj o obdelavi osebnih podatkov kontaktira pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov pri upravljavcu na elektronski naslov info@bamchocolate.com

Sodelujoči sodelujejo v nagradnem natečaju na lastno odgovornost. Organizatorji in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradnega natečaja, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradnem natečaju ali kot posledico koriščenja nagrade. Organizator prav tako ni odgovoren, če je strežnik nedosegljiv. Poleg tega organizator ni odgovoren za kakršnekoli tehnične napake in motnje, na katere nima vpliva (kot npr. izpadi omrežja ali električne energije). Organizator si v izrednem primeru predčasne prekinitve nagradnega natečaja iz razlogov, ki niso na njegovi strani (npr. višja sila), pridržuje pravico, da nagrade podeli med tistimi, ki so v nagradnem natečaju sodelovali do trenutka prekinitve ali pa da nagradnega natečaja, brez kakršnih koli obveznosti do sodelujočih, ne dokonča oziroma jo odpove ali prekine. O tem morajo obvestiti sodelujoče preko elektronskega naslova. V takšnem primeru sodelujočim ne odgovarjajo za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradnim natečajem oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.

Vse pritožbe v zvezi z nagradnim natečajem rešuje organizator. Organizator se zavezuje, da bo utemeljene pritožbe odpravil v najkrajšem možnem času in o tem obvestil pritožnika. Za vse morebitne spore, v zvezi s tem nagradnim natečajem, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, je pristojno sodišče v Ljubljani.

V primeru kršitve navedenih pravil nagradnega natečaja si organizator pridržuje pravico, da izključi kršitelje iz nagradnega natečaja brez predhodnega opozorila. 

S podajo privolitve k sodelovanju v nagradnem natečaju udeleženci sprejemajo vsa navedena pravila in splošne pogoje nagradnega natečaja, ki so objavljeni na spletni strani BAM slaščičarske akademije pod zavihkom Nagradna igra. Pravila stopijo v veljavo z dnem pričetka nagradnega natečaja. Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pravil in splošnih pogojev ter se zavezuje, da bo vsako spremembo oz. dopolnitev objavil na spletni strani https://academy.bamchocolate.com.

Splošni pogoji so v uporabi od 1.12.2020.